Τρόποι Πληρωμής & Παράδοσης

 

Τρόποι Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η PC LAND Computers σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1. Με χρήση Πιστωτικής / Χρεωστικής / Προπληρωμένης Κάρτας* : Μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις συνεργαζόμενες με την Εθνική Τράπεζα , κάρτες Visa, Maesto, Mastercard, Visa Εlectron.

2. Με Αντικαταβολή : Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται κατά την παραλαβή της με καταβολή του ποσού στον διανομέα της εταιρίας courier που συνεργαζόμαστε. (Ισχύει για αγορές μέχρι τα 500€ , συμπ. ΦΠΑ)

3. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό : Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση χρημάτων στην Εθνική Τράπεζα στον παρακάτω αριθμό λογαριασμού: 

  • Αριθμός Λογαριασμού : 08600211992
  • Αριθμός IBAN : GR9101100860000008600211992
  • Δικαιούχος Λογαριασμού : Π.Πρασσάς & Δ.Φ. Χασκής Ο.Ε.

Σε περίπτωση που κάνετε μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε εξολοκλήρου όλες τις χρεώσεις μεταφοράς του εμβάσματος προς την συνεργαζόμενη σε εμάς τράπεζα. Στην συναλλαγή θα πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία τον κωδικό παραγγελίας. Εφόσον κάνετε την κατάθεση παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε με email στο pclandcompany@gmail.com .

4. Με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημά μας (με μετρητά η με κάρτα) : 

Κάντε την παραγγελία σας και παραλάβετε τα εμπορεύματα που θέλετε από το κεντρικό κατάστημά μας.

Διεύθυνση έδρας & παραλαβής:  PC LAND, Λεωφόρος Κύπρου 47, Άργυρούπολη, 16451, Αθήνα

Ωράριο παραλαβής: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 20:00 & Σάββατο 09:00 – 14:30.

* Θεωρούμε την ασφάλεια πληρωμών πολύ σημαντική, γι’αυτό όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε διαδικασία έγκρισης τόσο από εμάς όσο και από τον εκδότη της κάρτας και η ολοκλήρωση της πληρωμής γίνεται αποκλειστικά και μόνο στην ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας (NBG).

Τρόποι Αποστολής

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που μας έχεις υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Παραγγελίες που επεξεργάζονται από τις 12 μ.μ και μετά ή τραπεζικές καταθέσεις που γίνονται από αυτή την ώρα και μετά, συμπεριλαμβάνονται στις εντολές της επόμενης ημέρας και κατά συνέπεια επιβαρύνονται μια εργάσιμη στην εκτέλεσή τους.

Για ογκώδη προϊόντα ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση πέραν του προβλεπόμενου.

Για παραγγελίες άνω των 500 ευρώ ενδέχεται να σας ζητηθεί μερική ή ολική προπληρωμή της παραγγελίας.

Κόστος Μεταφορικών

 – Για εντός Αττικής το κόστος αποστολής είναι 3.5 ευρώ. Για αγορές άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν!
 – Για εκτός Αττικής, Νησιώτικους Προορισμούς και Δυσπρόσιτες Περιοχές  θα υπάρχει διαθέσιμη υπηρεσία μεταφοράς σύντομα!
 – Για την υπηρεσία της αντικαταβολής η χρέωση είναι 2.5 ευρώ
* Η παραλαβή από το κατάστημά μας είναι Δωρεάν 

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι 1 με 3 εργάσιμες ημέρες για εντός Αττικής. Σε περίπτωση εκτός Αττικής, Νησιωτικών προορισμών ο χρόνος μπορεί να φτάσει και τις 7 εργάσιμες ημέρες. 

Ανωτέρα βία: Η PC LAND Computers δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρείας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και ως εκ τούτου η εταιρεία δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των δυο (2) μηνών, η σύμβαση πώλησης μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

 

Ευχαριστούμε,

PC LAND Computers