Προσφορά ολοκληρωμένου service PC – Laptop μόνο με 40€!

Προσφορά ολοκληρωμένου service PC - Laptop

Χρόνος παράδοσης της συσκευή σας :  Αυθημερόν εάν παραλάβουμε την συσκευή σας τις πρωινές ώρες, αλλιώς την επόμενη μέρα !

Προσφορά service PC-Laptop

 

Στα περισσότερα καταστήματα τεχνικής υποστήριξης οι επισκευές γίνονται βάσει τιμοκαταλόγου με αποτέλεσμα το κόστος για δύο ή τρεις επισκευές σε μία συσκευή να γίνεται υψηλό. Στην PC LAND, πιστεύουμε πως εφόσον γίνεται μια επισκευή, οι επιπλέον επισκευές δεν θα έπρεπε να χρεώνονταν στο πλήρες κόστος. Γι αυτό και σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη προσφορά service σταθερού Η/Υ (desktop) ή φορητού (laptop) εγγυημένα στην καλύτερη τιμή της αγοράς !

Η προσφορά αφορά τις εξής επισκευές :

  • Backup δεδομένων (Κρατάμε τα δεδομένα σας με ασφάλεια και μυστικότητα σε δικό μας μέρος ώστε να διαφυλάξουμε ότι δεν θα χάσετε οποιοδήποτε αρχείο όπως φωτογραφίες, βίντεο, μουσική κ.α.)
  • Επανεγκατάσταση Λειτουργικού – Format (Μηδενίζουμε τον σκληρό σας δίσκο με την σωστή διαδικασία και κάνουμε εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος σας μαζί με τους επίσημους οδηγούς συσκευών ώστε η συσκευή σας να είναι ξανά γρήγορη και να λειτουργεί ομαλά)
  • Εγκατάσταση προγραμμάτων (Κάνουμε εγκατάσταση όλων των απαραίτητων αρχικών προγραμμάτων που θα χρειαστείτε όπως Office, Chrome, Firefox, Antivirus, Adobe Reader PDF, Java, VLC, Zip,  Teamviewer κ.α. Έπειτα περνάμε στην συσκευή σας το backup των δεδομένων)
  • Καθαρισμός συσκευής (Η συσκευή σας λύνεται ολοκληρωτικά και καθαρίζεται η ψύκτρα του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών από σκόνες η χνούδια. Εν συνεχεία καθαρίζεται και λιπαίνεται το ανεμιστηράκι της ψύκτρας με ειδικό λιπαντικό ώστε να επεκτείνουμε την διάρκεια ζωής του. Τέλος αντικαθιστούμε την θερμοαγώγιμη πάστα με υψηλής ποιότητας ώστε να μειώσουμε ακόμα περισσότερο την θερμοκρασία του Η/Υ σας που ευθύνεται για πολλά προβλήματα όπως να χαλάσει η κάρτα γραφικών.

 

Είναι μια προσφορά για ολοκληρωμένο service καθώς επιδιορθώνει και το λογισμικό (software) αλλά και το υλικό (hardware) μέρος της συσκευής σας σε άκρως ανταγωνιστική τιμή καθώς στο ποσό των 40€ τα περισσότερα καταστήματα θα σας χρέωναν μόνο το format (φορματ) !

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%