Επισκευή iMac & macbook

Το iMac είναι ο υπολογιστής γραφείου της Apple που αξιοποιεί στο έπακρο τη σύγχρονη τεχνολογία. Έτσι στο iMac όλα τα βασικά μέρη είναι τοποθετημένα πίσω από την οθόνη LCD. Λόγω ακριβώς της κατασκευαστικής ιδιαιτερότητάς του, το iMac δεν πρέπει να δέχεται παρεμβάσεις παρά μόνο από ειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις για να ανοίξουν και να κλείσουν ξανά το iMac χωρίς να του προκαλέσουν ζημιά.

Είτε έσπασε η LCD οθόνη του MacBook σας, ο σκληρός δίσκος σας έχει σταματήσει να λειτουργεί ή χύθηκε κάποιο ποτό στο MacBook σας αναλαμβάνουμε τις πιο σημαντικές και δύσκολες εργασίες σε υλικά μέρη και λογισμικά στα περισσότερα μοντέλα του MacBook.

Προσφέρουμε επισκευές υλικού, επισκευές λογισμικού και υπηρεσίες αναβάθμισης για τον Apple υπολογιστή σας. Είτε έχετε ένα πρόβλημα με το λειτουργικό σας σύστημα ή θέλετε να αναβαθμίσετε την συσκευή σας με περισσότερη μνήμη, ταχύτερο σκληρό δίσκο ή ένα μεγαλύτερο σκληρό δίσκο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.Να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσουμε αν αξίζει μια επισκευή καθώς προτιμάμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας!

Για οποιαδήποτε ερώτηση μην διστάσετε να περάσετε απο το κατάστημα μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Επικοινωνία