Τεχνική Υποστήριξη – Εμπόριο Υπολογιστικών Συστημάτων & Δικτύων

210 9968813

Ολοκλήρωση της ανάπτυξης των Windows 8.1, στις 18 Οκτωβρίου διαθέσιμα για όλους χωρίς εξαιρέσεις

95348ab2a59b9f0fe939e59268158e29

 

Όπως με κάθε νέα έκδοση των Windows, έτσι και τώρα η Microsoft ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της ανάπτυξης των Windows 8.1 η οποία όμως φέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο διάθεσης της συγκριτικά με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Σε άρθρο στο επίσημο blog της εταιρείας για τα Windows η Microsoft δηλώνει ότι η τελική έκδοση των Windows 8.1 βρίσκεται ήδη στα χέρια των κατασκευαστών PC όπου και θα προχωρήσουν σε στενή συνεργασία με την εταιρεία σε αναλυτικές δοκιμές για τους επόμενους 2 μήνες. Οι δοκιμές αυτές πιθανόν να φέρουν στην επιφάνεια προβλήματα τα οποία η Microsoft θα επιλύσει με ένα update το οποίο θα είναι διαθέσιμο την 18η Οκτωβρίου προς άμεσο κατέβασμα. Όλοι οι χρήστες που θα εγκαταστήσουν το νέο λειτουργικό ή θα προμηθευτούν υπολογιστή με Windows 8.1 μετά από αυτή την ημερομηνία, θα ενημερωθούν άμεσα για εγκατάσταση της ενημέρωσης κλασσικά μέσω του Windows Update.

Σημαντική θεωρείται η απόφαση της Microsoft να μην κυκλοφορήσει νωρίτερα την τελική έκδοση των Windows 8.1 για τους συνδρομητές των υπηρεσιών MSDN και Technet, όπως παραδοσιακά γινόταν τα τελευταία χρόνια. Αντ’ αυτού, η Microsoft δηλώνει ότι και οι συνδρομητές των συγκεκριμένων υπηρεσιών θα προμηθευτούν την τελική έκδοση των Windows 8.1 στις 18 Οκτωβρίου μαζί με τους υπόλοιπες χρήστες.

Ήδη οι αντιδράσεις για την απόφαση αυτή της Microsoft είναι έντονες από προγραμματιστές που θέλουν να προχωρήσουν σε ανάπτυξη και δοκιμή των εφαρμογών τους στη νέα έκδοση, και θα πρέπει να περιμένουν 2 μήνες πριν προχωρήσουν σε αυτές χωρίς κάποιο προφανή λόγο.

Όπως αναμενόταν, η τελική έκδοση των Windows 8.1 έχει ήδη διαρρεύσει και κυκλοφορεί στα torrents.

Leave a Reply

Title * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Επικοινωνία

Follow us

Links

Λεωφόρος Κύπρου 47, Αργυρούπολη
Instagram